http://nmgubinsel.dp.gov.ua
Головна сторінка | Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Губиниська сел/рада >> Рішення сьомої сесії восьмого скликання
Про надання міжбюджетних трансфертів
Версія для друку Написати листа

                                                                                                                       ПРОЄКТ

УКРАЇНА    

МІСЦЕВЕ САМОВРЯДУВАННЯ

ГУБИНИСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

НОВОМОСКОВСЬКОГО  РАЙОНУ  ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

VIII CКЛИКАННЯ

                                                                ШОСТА СЕСІЯ

 

Р І Ш Е Н Н Я

     травня  2021  року                                                                        -  7/VIII

Про надання міжбюджетних трансфертів

Відповідно до ст.93, 101 Бюджетного кодексу України, керуючись ст.26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Губиниська селищна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Дати згоду на передачу із бюджету Губиниської селищної ради до бюджету Перещепинської об’єднаної територіальної громади міжбюджетного трансферту у вигляді іншої дотації з місцевого бюджету в сумі 90 000,00 грн. на утримання дітей, позбавлених батьківського піклування в КЗО «Перещепинський навчально-виховний комплекс «Родина» «Загальноосвітній навчальний заклад – дошкільний навчальний заклад» І-ІІ ступенів з інтернат ним відділенням для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з кризових сімей Перещепинської міської ради Дніпропетровської області».
  2. Дати згоду на передачу із бюджету Губиниської селищної ради до бюджету Черкаської селищної територіальної громади  на утримання ЦПМСД – 300 000,00 грн, ЦСССДМ – 150 000,00 .
  3. Дати згоду на передачу із бюджету Губиниської селищної ради до бюджету Підгородненської міської ради освітньої субвенції для місцевих бюджетів (для забезпечення у 2021 році виплати заробітної плати із нарахуваннями педагогічних працівників Хуторо – Губиниської філії), яка помилково увійшла до формульного розрахунку обсягу освітньої субвенції для бюджету Губиниської селищної територіальної громади – 2 290 200,00 грн.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань планування, фінансів, бюджету та соціально – економічного розвитку.

 

Селищний голова                                                           Петро ЄРЬОМЕНКО

 


Версія для друку Написати листа
Про цей сайт | Запитання | Адміністратор